Jeg tegner.
-Jeg bor og arbejder som freelancer i København.

Medlem af Dansk Horror Selskab
og Danske tegneserieskabere

English:
I draw.
-I am currently working as a freelancer in Copenhagen, Denmark.

Member of Danish Horror Society
and Danish Comic Creators

portræt 2017

Kundeliste / Client List

Alkohol og samfund
Calibat
Dafolo A/S
Den danske filmskole
Dream Litt
Eksistensen
Fantasticon
Forlaget Æther
Gyldendal
Harksen Productions
Lotte Salling
Moesgård Museum
Open Workshop
Studieskolen København
The Animation Workshop
Visuel HF

 

Anbefalinger / recommendations

“Årets horrorudgivelse 2013” Pris for Made Flesh af forfatter Lars Kramhøft og Tom Kristensen

”Hos Dafolo Forlag har vi samarbejdet med Tom igennem en årrække, og det kan på det varmeste anbefales. Tom er uden sammenligning min yndlingsillustrator! Han tegner de mest fantastiske tegninger med en dejlig humoristisk streg, og man kan altid tale sig til rette om en stil – han mestrer det hele. Derudover er han super behagelig at kommunikere med for både forlag og forfattere.”
Forlagsredaktør Sophie Ellgaard Soneff

“Tom Kristensen er en af mine absolutte yndlingsillustratorer, hvilket er grunden til, at jeg har bedt ham tegne mine tre seneste bøger. Han giver sig fuldt ud i sit arbejde og er god til at lægge både perfektion, humor og detaljerigdom ind i en illustration.

udover at være et stort talent, med mange initiativer og en enorm idérigdom, er Tom usædvanligt lyttende og åben over for tanker og forslag eller ønsker til særlige stilarter, hvilket gør det til en stor fornøjelse at arbejde sammen med ham.”
Forfatter og foredragsholder Lotte Salling

“Tom Kristensen illustrerede i 2012 min internationale antologiudgivelse Urban Cthulhu: Nightmare Cities. Både jeg og anmelderne blev slået af Toms fantastiske evne til at ramme en hel speciel stemning, og i helt rette doser i forhold til den enkelte
novelles indhold.

Tom formåede i løbet af arbejdsprocessen at fange, hvad det var, jeg søgte (stil- såvel som emnemæssigt), uden at historiernes særtræk gik tabt. Alt imens hans unikke talent forblev intakt. Det var en sjælden fornøjelse at samarbejde med ham.

I forbindelse med det forberedende arbejde på at skabe en e-bog af samme udgivelse har Tom i år (2013) kreeret en imponerende forsideillustration — hvor han igen formåede at indfange mine ønsker samtidig med at hans kunstneriske særkende bevares. Resultatet overgik, hvad jeg havde kunnet forestille mig. Det er interessant at se, hvordan han uden at ryste på hånden kan skifte mellem forskellige medier og teknikker.Jeg håber også at arbejde med Tom i fremtiden, og kan kun give ham mine varmeste anbefalinger.

Jeg står selvfølgelig til rådighed, hvis der er spørgsmål, som ønskes uddybet.”
Forlægger Henrik Sandbeck Harksen